Alles over Bart Gouma

 

 

Bart Gouma is 30 jaar kok waarvan de laatste 25 jaar Chef-kok in verschillende hotels en restaurants

Zijn opleiding heeft hij voor een deel gevolgd bij bekende restaurants in Zwolle nl. de Librije en restaurant Poppe.

Naast zijn koksdiploma’s is hij ook in het bezit van een leermeesterdiploma en de diploma’s keukenmanagement en sociale hygiene.

IMG_1785IMG_3782

 

Sinds 2007 werkt Bart Gouma als zelfstandige private chef en verzorgd Bart Gouma Culinair al uw culinaire wensen

Met zelf ontwikelde catering concepten waarbij kwaliteit,smaak en presentatie belangrijke onderdelen zijn is BartGouma Culinair continu in beweging

 

 

 

 

AHC_0283vkc

 

 

Verrassende combinaties zodat elke hap een feestje wordt, dat is de visie van Bart Gouma.

Seizoensspecialiteiten zoals asperges, wild, mosselen zijn specialiteiten en worden verwerkt in alle gerechten,buffetten en kookworkshops.

Bart Gouma werkt veel met streek producten want een goede (biologische) basis maakt het eind resultaat nog beter en lekkerder.

De kracht van Bart Gouma Culinair is dat alles ambachtelijk wordt verzorgd en bereidt.

Persoonlijke aandacht met oog voor detail spelen een grote rol.

Met Bart Gouma Culinair profiteert U optimaal van zijn ervaring, creativiteit en enthousiasme zodat iedere culinaire gebeurtenis van intiem diner bij U thuis tot Outdoor cooking in de tuin een belevenis wordt.